Skip to content

Privacybeleid

Wij, als reisblog, waarderen jouw bezoek en willen daarom graag transparant zijn over onze werkwijze en het gebruik van persoonsgegevens. Door gebruik te maken van onze website, zoals onze diensten en informatie, ga je akkoord met deze privacyverklaring en de voorwaarden die hier vermeld staan. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@hungryforholiday.com

DISCLAIMER

De informatie op de website van Hungry for Holiday is met zorgvuldigheid samengesteld. Hungry for Holiday kan echter geen garantie geven dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en actueel is. Wijzigingen en aanvullingen kunnen per direct en zonder enige kennisgeving worden doorgevoerd.

Bezoekers kunnen geen rechten ontlenen aan de publicaties op de website. Hungry for Holiday aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie.

Alle informatie die wij verwerken in onze blogs, gelden op het moment van plaatsing. Blogs omtrent het aanvragen van visums, vaccinaties en andere belangrijke zaken die met reizen te maken hebben, kunnen in de loop van de tijd verouderd zijn. Kijk daarom altijd voor de zekerheid op de websites van overheden en inlichtingendiensten voor de meest recente status en informatie.

Gebruik van tekst, video- en fotomateriaal zonder toestemming is verboden. Alle rechten voorbehouden. Deze website wordt mede mogelijk en snel gemaakt door Hostnet.nl . De website maakt gebruikt van cookies en andere online diensten.


AUTEURSRECHT

Als bezoeker heeft u toestemming om de gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens uitsluitend voor informatieve doeleinden worden gebruikt. Verveelvuldiging, distributie of exploitatie en gebruik voor commerciële en niet commerciële doeleinden is pertinent niet toegestaan.

COOKIES

Hungry for Holiday gebruikt cookies om je een betere service te bieden op de website. Wij maken gebruik van cookies om content en advertenties te gebruiken. Ook gebruiken wij cookies om functies voor social media te bieden, om ons websiteverkeer te analyseren en voor het gebruik van Affiliate diensten. Wij delen informatie over het gebruik van de website met onze partners voor adverteren, social media en analyse.

Als je alle cookies wilt weigeren, kun je dit zelf in je browserinstellingen aanpassen. Kies een browser en volg de stappen:

Bij het weigeren van cookies, kan het voorkomen dat de website niet helemaal goed meer werkt.

AFFILIATE PARTIJEN

Hungry for Holiday werkt samen met affiliate partijen zoals Coolblue. Bij het doorklikken naar deze partijen via onze blogs is het mogelijk dat wij een commissie ontvangen over de aankopen die op de sites worden gedaan. Hierbij wordt dus het klikgedrag gevolgd.

PRIVACYBELEID

Hungry for Holiday is verantwoordelijk voor het volgen en voldoen aan de principes van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij doen er dan ook alles aan om de aan ons doorgegeven persoonsgegevens op de juiste manier te verwerken en beschermen.

CONTACT FORMULIER / NIEUWSBRIEF

Wij verzamelen alleen persoonsgegevens via onze website formulieren. Dit geldt zowel voor het contactformulier als voor de aanmelding van onze nieuwsbrief. Hierbij worden jouw naam en e-mailadres gevraagd. Deze persoonsgegevens worden opgeslagen in de database van WordPress en worden alleen gebruikt bij het verzenden van een nieuwsbrief. Je kunt je op elk gewenste moment weer uitschrijven (via een link in de nieuwsbrieven) voor onze nieuwsbrief, waarmee jouw gegevens worden gewist.

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

Wij plaatsen op Hungry for Holiday regelmatig links naar externe partijen. Wij proberen altijd naar kwalitatieve websites te linken. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het gebruik van deze andere websites en de inhoud die er op te vinden is. Dit geldt ook voor de privacy van andere websites.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Hungry for Holiday heeft het recht deze disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn in deze disclaimer.