Skip to content
OverOns.png

Over ons

Hey, leuk dat je ons wil leren kennen! Wij zijn Chris en Janet en hebben een passie voor avontuurlijk reizen. Verwacht ons niet uit een vliegtuig te springen, want dat is veel te avontuurlijk voor ons. In de auto stappen en genieten van de omgeving is meer ons ding. Op een één of andere manier trekken de smalle en onverharde bergwegen ons aan. Deze tochten plannen we meestal niet, al bepalen we wel een regio. We zien wel waar we uitkomen en delen die fantastische plekken graag met jou. Reizen is voor ons een goede afwisseling tussen de toeristische bezienswaardigheden en minder bekende stranden én plekjes. Zo leer je wat ons betreft het beste een cultuur kennen.

Hungry for Holiday is de website waar wij onze ervaringen en tips delen voor een onvergetelijke reis, waarbij natuur, cultuur en heerlijk eten centraal staan.

Wil je graag een bestemming, jouw product of dienst onder de aandacht brengen? Laten we 
samenwerken!

Wil jij ook dat jouw teksten op internet gevonden worden? Huur ons in als SEO tekstschrijver, blogger of copywriter!

Stuur een mail naar info@hungryforholiday.com en we denken graag met je mee hoe we voor jou het beste resultaat kunnen bereiken.

Wie zijn Chris en Janet?

Chris

Chris is van jongs af aan actief bezig met het ontwerpen van computer games, 3D modeleren en ander knutselwerk. Hij heeft ook jaren veel tijd (en geld) aan modelbouw van vooral oude auto’s besteed. Een echte pietje precies dus!

Sinds hij Janet kent, is zijn passie voor reizen ontstaan. Een mooi en divers berglandschap trekt hem het meest. Hij gaat ook zeker graag een paar dagen naar een stad, maar vind het heerlijk om daarna weer terug in de natuur of in ons rustige Brabantse dorpje te zijn.
Wat ook typerend voor Chris is, is dat elke dier, groot, klein, jong en oud zijn aandacht trekt. Hij is een echte dierenvriend!

Waarschijnlijk niet geheel onverwacht, hij is het creatieve brein achter onze website. Hij sleutelt graag aan de website om hem zo mooi en snel mogelijk te maken. Dat leest een stuk makkelijker weg. 

Foto-Chris
Foto-Janet

Janet

Janet is altijd al dol op schrijven en het delen van informatie geweest. Vroeger versleet ze aardig wat schriften en dagboeken in het jaar. Heel grappig om dat jaren later terug te kunnen lezen.
Ze ging graag met haar ouders in de zomervakantie naar de camping en je vond haar voornamelijk in het zwembad. Ook nu nog slaat ze een duik niet af. Langs de kant liggen zonnen, dat zit er niet in!

Waar Chris creatief is, is Janet juist organisatorisch sterk. Zij houdt de planning scherp in het oog, zoekt alles uit en communiceert graag met de opdrachtgevers en volgers. Zo zoekt ze leukste landen, steden en plekken uit, maar ze zoekt ook uit op welke woorden jullie op internet zoeken. Die woorden verwerken wij in onze informatieve en persoonlijke teksten, zodat Google onze teksten kwalitatief goed vindt en zo hoog mogelijk in de ranking zet. Het liefste op plek 1 uiteraard! Zo bereiken wij het grootste publiek en kunnen wij onze tips en ervaringen met de meeste mensen delen.

Dit is zeer kenmerkend en belangrijk voor een goede SEO tekstschrijver, copywriter of blogger.

Hoe pakken wij het aan?

Onze vakanties

Regelmatig maken we stedentrips, maar we houden ook van avontuurlijke vakanties met af en toe een strand momentje. Samen ontdekken we graag nieuwe dingen en vooral mooie locaties, en we verkennen onze bestemmingen meestal met de auto, bus of trein. Daarnaast trekken we er graag lopend op uit en zo komen we weleens op plekken die we anders hadden gemist.

Hotels of appartement

Meestal kiezen we voor een klein, basic hotel of appartement, waardoor we veel persoonlijker contact met het personeel hebben en we de lokale ins & outs horen. Een enkele keer boeken we ook een luxere overnachting in een resort: heerlijk genieten van een massage, een duik in het zwembad en vooral relaxen!

Inspiratie en handige reistips

Op internet word je overspoelt met mogelijkheden, waardoor je soms de bomen door het bos niet meer ziet. Wij geven je graag overzichtelijke reisbestemmingen met goede eettentjes en leuke places to be. Zo wordt het makkelijker, maar vooral een stuk leuker om een reis te boeken.

Ben je klaar voor nieuwe inspiratie en benieuwd naar ons volgende avontuur, meld je aan, houd ons reisblog in de gaten en tot snel!

HotelsInspiratie

Hungry for Holiday

over hungry for holiday

info@hungryforholiday.com
KVK-nr: 88683125
BTW-nr: NL864729327B01

Onze Socials

© 2024 Hungryforholiday.com is onderdeel van IJzersterk Media, alle rechten voorbehouden.