Skip to content
OverOns.png

Over ons

Wij zijn Chris & Janet, 30-plussers met een passie voor avontuurlijk reizen en hierdoor zijn wij ons reisblog Hungry for Holiday gestart. Op deze website vind je onze ervaringen en geven tips & tricks voor een onvergetelijke reis, waarbij natuur, cultuur en heerlijk eten centraal staan.

Onze vakanties

Regelmatig maken we stedentrips, maar we houden ook van avontuurlijke vakanties met af en toe een strand momentje. Samen ontdekken we graag nieuwe dingen en vooral mooie locaties, en we verkennen onze bestemmingen meestal met de auto, bus of trein. Daarnaast trekken we er graag lopend op uit en zo komen we weleens op plekken die we anders hadden gemist.

Hotels of appartement

Meestal kiezen we voor een klein, basic hotel of appartement, waardoor we veel persoonlijker contact met het personeel hebben en we de lokale ins & outs horen. Een enkele keer boeken we ook een luxere overnachting in een resort: heerlijk genieten van een massage, een duik in het zwembad en vooral relaxen!

Inspiratie en handige reistips

Op internet word je overspoelt met mogelijkheden, waardoor je soms de bomen door het bos niet meer ziet. Wij geven je graag overzichtelijke reisbestemmingen met goede eettentjes en leuke places to be. Zo wordt het makkelijker, maar vooral een stuk leuker om een reis te boeken.

Ben je klaar voor nieuwe inspiratie en benieuwd naar ons volgende avontuur, meld je aan, houd ons reisblog in de gaten en tot snel!

HotelsInspiratie

Hungry for Holiday

over hungry for holiday

info@hungryforholiday.com
KVK-nr: 88683125
BTW-nr: NL864729327B01

Onze Socials

© 2023 Hungryforholiday.com is onderdeel van IJzersterk Media, alle rechten voorbehouden.