Skip to content

Samenwerken

Wil je een bestemming, activiteit, merk of product onder de aandacht brengen? Dan komen we graag met je in contact!
Voor ons is het een prioriteit dat wij achter de organisatie en/of het product staan, hierdoor kunnen we onze volgers interessante content bieden en tegelijkertijd kunnen de doelen van jouw organisatie worden behaald.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking dan kun je ons benaderen via info@hungryforholiday.com

Waarom samenwerken

Het is leuk om met ons samen te werken. Hier noemen we een aantal redenen:

  • Wij kunnen je helpen om een ​​breder publiek van reisliefhebbers te bereiken. Onze blog is een van de meest gelezen reisblogs in Nederland.
  • Onze lezers vertrouwen op onze mening. We delen onze avonturen in de vorm van authentieke inhoud van hoge kwaliteit.
  • We geven altijd eerlijk en authentiek onze mening. 

Bereik

Met op de website 10.000+ bezoekers per maand, een social media bereik van 500+ en regelmatig nieuwe content zijn er diverse mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken die passen bij je product of dienst.

Er zijn mogelijkheden voor het reviewen van producten of diensten, gesponsorde artikelen, social media uitingen en branded content. 

Belangrijk om te weten

Als eerste: onze mening is niet te koop. We zijn er trots op dat we altijd onze eerlijke mening met onze lezers delen. Een betaalde samenwerking is dus geen garantie dat je een positieve review van ons krijgt. We gaan dan liever met je samen rond de tafel zitten om onze ervaringen persoonlijk met je te overleggen. 

Samenwerking is alleen mogelijk wanneer er een duidelijke link is tussen jouw bedrijf of merk en de activiteiten op deze website én wij er helemaal achter staan! We werken dus alleen samen met bedrijven die goed bij ons en onze reisblog passen. 

Zoals gezegd, transparantie is belangrijk voor ons. We zullen alle advertenties en samenwerkingen op een transparante manier bekend maken aan onze lezers en volgens het beleid van Google plaatsen we geen vervolglinks onder een betaald partnerschap.

Heb je een fantastische locatie waarvan je denkt dat die overeenkomt met wat je tot nu toe hebt gelezen? Wil je dat wij een specifieke bestemming verkennen of je accommodatie of restaurant laten zien?

Dan zien we je aanvraag graag tegemoet via info@hungryforholiday.com

 

Hungry for Holiday

over hungry for holiday

info@hungryforholiday.com
KVK-nr: 88683125
BTW-nr: NL864729327B01

Onze Socials

© 2024 Hungryforholiday.com is onderdeel van IJzersterk Media, alle rechten voorbehouden.